Hyggelige hytter

med sjæl og nærvær

Vi udlejer 2 hytter.

Hytterne har hver to rum: Et soveværelse og et opholdsrum. Opholdsrummet indeholder en sofa, et spiseområde og et tekøkken, der er udstyret med køleskab, to kogeplader, elkedel og mikroovn, samt en håndvask, så det er muligt at klare de mest nødvendige køkkenopgaver.

Soveværelset indeholder en dobbeltseng samt opbevaringsplads til bagage. Det er desuden muligt at leje en rejseseng til et barn eller tilkøbe en ekstra opredning.

Foran hver af hytterne er en dejlig terrasse, hvor det er muligt at nyde solen hele dagen. Terrasserne er udstyrede med havemøbler og grill, og der er desuden fri adgang til haven, hvor der forefindes liggestole og gynger samt god plads til boldspil og andre udendørsaktiviteter.

Hytterne er desuden udstyrede med gratis wifi.

Hytterne har ikke eget toilet og bad, men fælles toilet og bad forefindes ganske få meter væk.

IMG_5593

Studielejlighed

med sjæl og nærvær

Vi udlejer en lille, hyggelig ferielejlighed.

Lejligheden består køkken/opholdsrum, soveværelse og eget badeværelse. Køkkenet er fuldt udstyret med komfur, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og amerikanerkøleskab. Rummet indeholder desuden et spisebord med god plads til gæster.

Soveværelset indeholder en dobbeltseng samt opbevaringsplads til bagage. Det er muligt at leje en rejseseng til et barn.

Badeværelset indeholder brusebad samt toilet og håndvask.

Der er mulighed for at låne en grill, og der er desuden fri adgang til haven, hvor der forefindes liggestole og gynger samt god plads til boldspil og andre udendørsaktiviteter.

 

IMG_5602