Edited in Prisma app with Dragon
Edited in Prisma app with Frangipani

Husets Værdier

Glæde – god betjening og hyggelige rammer

Vores fælles drøm for 3 år siden, var at sætte fod under eget bord hvilket er gået over al forventning. Vi bor og driver stedet med respekt for dets historie og plads i det lokale miljø – hvor vi kan være værter med alle de værdier, der betyder mest for os; dejlig mad, varm stemning, lokale råvarer, rummelighed og humor.

Vi ønsker at driver Restaurant Øret som spisested, hvor mange forhåbentlig vil komme igen for at få endnu en dejlig madoplevelse, med specialiteter mest fra det danske køkken.

Vi er her for jeres skyld, og kan tilbyde alt fra kaffe & kage i rolige og afstressende omgivelser – fra små pauser i hverdagens jag – til festlige selskaber. Vi vil hjælpe jer med at planlægge jeres ophold, eller større arrangementer fra A-Z, og sikre at det bliver præcis, som I ønsker det – og gerne endnu bedre.

Smukkeste

fredlige omgivelser

Restaurant Øret er placeret midt i den dejligste natur og når vejret er godt, kan I sidde ude på vores store hyggelige terrasse og nyde mad og drikkevarer – samt de dejlig rolige omgivelser.

IMG_7773

Vandet ligger 5 min. fra restauranten og man kan gå en tur på det smukke fredede område Skansen, hvor køerne græsser ud til havet og hvor man har en fantastisk udsigt over Svendborg og Svendborgsund. Måske er I så heldige at se ”Delle” – Svendborgs egen delfin, der lystigt har holdt til i området siden 2019.

I sommersæsonen kan I sejle direkte hertil fra Svendborg med veteranskibet ”M/S Helge” (sejlplan) stå af på anløbsbroen ”Vindebyøre”.

Desuden er det muligt at overnatte i en af stedets hyggelige hytter. Se mere under “Hytter“.

Hvem er vi

Houda og Bjarne Sandahl

Vi har været gift i over 20 år og har i al den tid arbejdet i restaurationsbranchen, primært i hovedstadsområdet.

I 2019 blev det tid til at skifte stenbroen ud med Tåsinges skønne natur og vi har ikke fortrudt et øjeblik!

Houda har ordet

Jeg er oprindeligt fra Tunesien, men har boet i Danmark de sidste 23 år. Efter at have mødt min mand Bjarne i 1998 flyttede jeg til København og  arbejdede som restaurationschef på flere hoteller og restauranter under Guldsmeden Hoteller. Jeg elskede mit arbejde og er stolt af at havde været en del af Hotel Guldsmeden. Alle de erfaringer jeg fik igennem mere end 15 år, har jeg overbragt til Restaurant Øret, hvor vi nu har fået opbygget et fantastisk team af medarbejdere.

Vi glæder os meget til at byde Jer Alle VELKOMMEN her på Restaurant Øret.

Houda Sandahl

Restaurationschef
frederick