Smukke

landlige omgivelser

Restaurant Øret er nu åbent for spisning i smukke landlige omgivelser og tørsten kan igen slukkes til dæmpet musik og krostemning.

Snart vil det være muligt at overnatte i en af stedets hyggelige hytter, som i løbet af sommeren vil blive renoveret.

Specialiteter

fra hele verden

Vi er et sødt ægtepar, der vil drive stedet som spisested, hvor mange forhåbentlig vil komme igen for at få endnu en dejlig madoplevelse, med specialiteter fra det danske og internationale køkken. Vi har været gift i tyve år og har i al den tid arbejdet i restaurationsbranchen, primært i hovedstadsområdet, men nu blev det tid til at skifte stenbroen ud med Tåsinges skønne natur.

rejemad
buffet02

Værdier

danner hyggelige rammer

Vores fælles drøm var at sætte fod under eget bord og nu er vi her. Vi vil bo og drive stedet med respekt for dets historie og plads i det lokale miljø – hvor vi kan være værter med alle de værdier, der betyder mest for os; dejlig mad, varm stemning, lokale råvarer, rummelighed og humor.

Vi er her også for jeres skyld, og kan tilbyde alt fra kaffe & kage i rolige og afstressende omgivelser – fra små pauser i hverdagens jag – til festlige selskaber. Vi vil hjælpe jer med at planlægge jeres ophold, eller større arrangementer fra A-Z, og sikre at det bliver præcis, som I ønsker det – og gerne endnu bedre.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Her

er vi

Houda

har ordet

Jeg er oprindeligt fra Tunesien, men har boet i København de sidste 21 år. Efter at have mødt min mand Bjarne i 1998 flyttede jeg til Danmark og har siden arbejdet som restaurationschef på flere hoteller og restauranter på Guldsmeden Hoteller. Jeg elskede mit arbejde og er stolt af at have været en del af Guldsmeden og ordene jeg fik med på min vej.

Houda Sandahl

Restaurationschef
frederick

Gæster

siger