Smukkeste

fredlige omgivelser
Restaurant Øret er placeret midt i den dejligste natur og når vejret er godt, kan I sidde ude på vores store hyggelige terrasse og nyde mad og drikkevarer – samt de dejlig rolige omgivelser.
Vandet ligger 5 min. fra restauranten og man kan gå en tur på det smukke fredede område Skansen, hvor køerne græsser ud til havet og hvor man har en fantastisk udsigt over Svendborg og Svendborgsund. Måske er I så heldige at se ”Delle” – Svendborgs egen delfin, der lystigt har holdt til i området siden 2019.
I sommersæsonen kan I sejle direkte hertil fra Svendborg med veteranskibet ”M/S Helge” ( sejlplan) stå af på anløbsbroen ”Vindebyøre”.
Vi glæder os rigtig meget til at byde Jer alle Velkommen!
Desuden er det muligt at overnatte i en af stedets hyggelige hytter. Se mere under “Hytter”.

Specialiteter

– mest fra det danske køkken
Vi er et sødt ægtepar, der driver Restaurant Øret som spisested, hvor mange forhåbentlig vil komme igen for at få endnu en dejlig madoplevelse, med specialiteter mest fra det danske køkken. Vi har været gift i tyve år og har i al den tid arbejdet i restaurationsbranchen, primært i hovedstadsområdet, for snart 3 år siden blev det tid til at skifte stenbroen ud med Tåsinges skønne natur og vi har ikke fortrudt et øjeblik!
IMG_7773
Edited in Prisma app with Dragon
Edited in Prisma app with Frangipani

Husets Værdier

Glæde – god betjening og hyggelige rammer
Vores fælles drøm for snart 3 år siden, var at sætte fod under eget bord hvilket er gået over al forventning. Vi bor og driver stedet med respekt for dets historie og plads i det lokale miljø – hvor vi kan være værter med alle de værdier, der betyder mest for os; dejlig mad, varm stemning, lokale råvarer, rummelighed og humor.
Vi er her for jeres skyld, og kan tilbyde alt fra kaffe & kage i rolige og afstressende omgivelser – fra små pauser i hverdagens jag – til festlige selskaber. Vi vil hjælpe jer med at planlægge jeres ophold, eller større arrangementer fra A-Z, og sikre at det bliver præcis, som I ønsker det – og gerne endnu bedre.

Her

er vi

Houda

har ordet
Jeg er oprindeligt fra Tunesien, men har boet i København de sidste 21 år. Efter at have mødt min mand Bjarne i 1998 flyttede jeg til Danmark og har siden arbejdet som restaurationschef på flere hoteller og restauranter på Guldsmeden Hoteller. Jeg elskede mit arbejde og er stolt af at have været en del af Guldsmeden og ordene jeg fik med på min vej.

Houda Sandahl

Restaurationschef
frederick

Gæster

siger